Kovesi, ovationata de romani intr-un tramvai din Koln: „Am inceput sa strigam, tot tramvaiul”

news

Kovesi in tramvai

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost ovationata intr-un tramvai in Koln de romanii care mergeau la meciul cu nationala Belgiei. Kovesi a fost vazuta anterior cu o esarfa tricolora, intrand intr-un hotel.

Oamenii care au calatorit inainte de meciul de sambata Romania – Belgia de la Koln cu tramvaiul numarul 1 au remarcat-o pe Laura Kovesi printre calatori, a relatat golazo.ro.

„Am inceput sa strigam, tot tramvaiul «Kovesi! Kovesi!» intre suporterii romani”, a explicat unul dintre suporteri, care a trimis si imagini publicatiei citate.

Anterior, ea a fost vazuta intrand in hotelul Hilton din Koln avand la gat o esarfa tricolora.

„Oricum Romania castiga indiferent de scor”, a spus ea, citata de Fanatik.

Kovesi a negat din nou, la inceputul lunii martie, ca va candida la Presedintia Romaniei.

„Nu voi candida. Am vazut in ultima perioada de timp ca, in ciuda raspunsurilor mele, sunt persoane care inca analizeaza asa-zisa mea candidatura. Probabil ca sunt genul de oameni care iau decizii si apoi se razgandesc. Nu este cazul meu.

Nu m-am razgandit si cred ca discutia referitoare la alegeri trebuie sa fie despre candidati reali, pentru ca daca facem alegerile despre fantome, nu cred ca este sanatos pentru democratie.

Oamenii vor un candidat real, nu fantome. Iar daca in continuare se masoara fantomele, nu este ceva serios”, a spus Kovesi pentru Spotmedia.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: