Kremlinul s-a sucit, nu mai vrea sa il schimbe pe Zelenski: „Schimbarea puterii de la Kiev nu este unul dintre obiectivele operatiunii speciale”

externe

O schimbare a guvernului ucrainean nu este unul dintre obiectivele „operatiunii speciale” a Rusiei, a anuntat luni purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de CNN.

„Rusia se straduieste sa isi atinga obiectivele in cadrul operatiunii militare speciale, iar aceste obiective pot fi atinse in diferite moduri”, a declarat luni Peskov jurnalistilor.

CNN l-a intrebat pe Peskov despre comentariile facute de senatorul rus Konstantin Kosachev, care a spus ca o normalizare a relatiilor cu Ucraina ar putea avea loc doar daca ar avea loc o „schimbare de regim”.

Cand a fost presat sa spuna daca o schimbare a puterii in Ucraina a fost unul dintre obiectivele operatiunii speciale, Peskov a spus: „Nu”.

La inceputul „operatiunii speciale”, in luna februarie, Putin a anuntat ca unul dintre obiective este „denazificarea” Ucrainei, sustinand ca liderii de la Kiev sunt „nazisti”.

Lovim „drept la tinta” si pe Telegram. Abonati-va si la canalul AK24 de Telegram

Mai mult despre:

Comentarii: