L-a apucat iar responsabilitatea pe Ciolacu dupa ce a esuat sa bage PSD-isti in Guvern: „Intindem prea mult rabdarea romanilor”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca liderii politici au „intins” deja prea mult rabdarea romanilor si este cazul sa fie luata o decizie in privinta crizei politice.

„In ceea ce priveste criza politica, eu fac un apel la toti liderii politici cu reprezentare parlamentara ca deja intindem prea mult rabdarea romanilor si este cazul ca clasa politica sa ia o decizie. Intotdeauna cea mai proasta decizie e cand nu iei nicio decizie. Momentan, am discutii in continuare cu domnul prim ministru desemnat. (…) Asteptam sa deblocam aceasta criza”, a spus Ciolacu, la sediul central al PSD.

El a amintit ca prima propunere a PSD a fost sa se faca un guvern de tehnocrati, de specialisti, pana la alegerile generale anticipate.

Ciolacu a mentionat ca un guvern de tehnocrati cu Nicolae Ciuca premier „este o posibilitate si nu trebuie exclusa”.

Intrebat cat de in serios ia PSD solutia de a participa la guvernare, Ciolacu a spus: „Iau in calcul tot ce este serios pentru deblocarea acestei crize”.

Mai mult despre:

Comentarii: