L-a apucat panica pe Ghita dupa arestarea lui Badalau: „Vom avea executii politice inainte de alegerile prezidentiale! O sa fie inlaturati unii liderii politici”

politica

Deputatul PSD Daniel Ghita sustine ca arestarea lui Niculae Badalau este o dovada ca vor incepe „din nou” executii politice inainte de alegeri. Insa chiar PSD a cerut, luni, in Parlament ca Badalau sa fie revocat din functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi.

„Plimbarile in catuse, exact dupa ce au trecut legile justitiei, confirma ca din nou vom avea executii politice, inainte de alegerile prezindentiale! O sa fie inlaturati unii liderii politici: se instaleaza FRICA din nou in toata Romania?

Unde sunt dosarele de coruptie Unifarm? Dosarele cu toata abuzurile din pandemie ? Izoletele? In sertare la DNA, pana se prescriu? Vorbim de miliarde de Euro!

Oare ce a facut DNA doi ani? Vreo arestare a celor de la PNL – USR – UDMR ( Novak si-a dat singur indemnizatie!)? Un PNRR aberant, care submineaza toata economia Romaniei! Condamna seniorii Romaniei la saracie. Inchide termocentrale din Romania, in timp ce Germania si Polonia le-au redeschis.

Achizitia serurilor experimentale de un miliard de Euro! Aceste dosare si abuzuri unde sunt #DNA? Frauda electorala de la Sec 1, Armand? Nu am vazut noi cum se umbla la sacii cu voturi?

Nu insultati inteligenta romanilor! Stim , diversiunea, paradeala a la portocala! Luat din WC, spalat, si pregatit pentru alte dosare politice?

Sunt impotriva coruptiei, de orice forma! Toti, au dreptul la prezumtia de nevinovatie. Cine este vinovat, sa fie judecat, corect,,in baza probelor, si CONFISCATE TOATE AVERILE!

Sunt nou in politica: nu am furat, nu sunt corput, dar nu pot accepta aceasta mascarada cu plimbatul in catuse, in fata televiziunilor, iar coruptii care au furat miliarde stau linistiti, nederanjati.

Justitia selectiva arata ca Romania se indreapta spre dictatura! Prin diversiune distrag atentia de la lucrurile importante. Orice om trebuie sa fie egal in fata legii! Nimeni nu e mai presus de lege! Citez: ‘Mars, ma, nesimtitilor!’”, a scris Daniel Ghita pe Facebook.

PSD a depus, luni, o solicitare catre Birourile permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului pentru declansarea procedurii de revocare din functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi a lui Niculae Badalau, a declarat purtatorul de cuvant al partidului, Radu Oprea.

„Am depus o solicitare catre Birourile permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului pentru declansarea procedurii de revocare din functia de membru al Curtii de Conturi si vicepresedinte al Curtii de Conturi a lui Niculae Badalau. Astazi dimineata am solicitat demisia domnului Badalau, pentru ca noi, PSD, consideram ca este cea mai rapida formula prin care credibilitatea Curtii de Conturi nu va fi afectata, dar pentru ca nu am vazut o reactie asupra demisiei am hotarat sa depunem si aceasta solicitare, (…) aceea de declansare a procedurii de revocare a domnului Badalau din functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi”, a declarat Oprea, la Palatul Parlamentului.

El a afirmat ca solicitarea USR privind revocarea din functie a lui Niculae Badalau este „una demagogica”, pentru ca, spre deosebire de PSD, „zilele acestea au facut scut in partea celor care au probleme de integritate sau probleme penale”.

„Pot sa dau exemplul doamnei Clotilde Armand, pot sa dau exemplul primarului de la Brasov, al primarului Viziteu si asa mai departe, pentru ca lista la ei este foarte foarte lunga de oameni care sunt in functii administrative astazi, primari de sector, primari de municipii si care au probleme fie de integritate, fie de natura penala, iar USR a inteles sa ii apere pe acestia uitand de ‘Fara penali in functii publice'”, a mentionat Oprea.

Radu Oprea a mentionat ca Niculae Badalau nu mai este membru al PSD din 2020 si nu mai are legaturi cu acest partid.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: