L-a facut „PROST”, dupa care il da pe mana SRI. Cristiana Anghel se razbuna pe CIOBANUL care i-a rupt hartiile

politica

Senatorul Cristiana Anghel a declarat, luni, ca a solicitat informatii de la MAI si SRI cu privire la ciobanul care i-a rupt hartiile la protestul de saptamana trecuta si pe care l-a numit „prost”, afirmand ca l-ar putea acuza de ultraj, informeaza Mediafax.

„Am facut (solicitare-n.r.) si la Ministerul de Interne, si la SRI, sa-l identifice pe cel care mi-a rupt hartiile, pentru ca nimeni nu s-a gandit ca este ultraj. Atunci cand esti in curtea Senatului, in momentul in care vii si ceri sa se modifice legea, eu vin cu documentul respectiv, sunt in exercitiul functiunii, nimeni nu s-a gandit ca acesta este ultraj. Eu m-am gandit. Este pedepsit de Codul Penal. Vreau sa stiu si eu cine este. Cineva mi-a spus ca este membru al unui anumit partid, chiar seful unei filiale”, a spus senatorul.

Cristiana Anghel a precizat ca nu s-a hotarat inca daca va face si plangere penala impotriva acestuia, insa vrea mai intai sa afle identitatea barbatului. Mai mult, Cristiana Anghel a afirmat ca a avut probleme in a solicita aceste date de la SRI, fiindu-i comunicat faptul ca orice solicitare trebuie sa treaca mai intai prin Comisia speciala pentru exercitarea controlului asupra SRI. Senatoarea s-a declarat contrariata de aceasta procedura, avand in vedere ca directorul SRI este investit prin votul parlamentarilor.

Cristiana Anghel a incercat sa le arate protestatarilor cateva foi despre care a sustinut ca sunt o propunere de abrogare a legii contestate de ei, insa crescatorii de oi i-au spus ca nu de hartii au nevoie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: