„L-am auzit cu urechile mele la Bruxelles”. Avertismentul unui scriitor in legatura cu Ponta: „Vad multa prostime cu mintea scurta care se pune acum sa-l admire pe Ponta”

politica

Scriitorul Dan Alexe, care este stabilit la Bruxelles, avertizeaza asupra ipocriziei lui Victor Ponta. „L-am auzit cu urechile mele la Bruxelles, in martie la congresul euroscepticilor din ECR, mintind ca el a fost intotdeauna un om de dreapta”, a scris Alexe pe Facebook.

„Vad multa prostime cu mintea scurta care se pune acum sa-l admire pe Victor Ponta doar pentru ca, neavand alt debuseu pentru a ramane in atentie si a scapa de puscarie, nocivul manipulator s-a apucat sa traga in Dragnea, fostul lui stapan.

Ponta e la fel de vinovat ca si Dragnea de deriva morala si institutionala care s-a agravat in Romania de la ratatul puci parlamentar din 2012 incoace.

Apoi, Ponta, omul lui Ghita, are cetatenia sarba si este consilier al lui Aleksandr Vucic, autoritarul presedinte sarb, inca din 2016.

Fostul candidat al PSD-ului la presedintie, acum cetatean sarb, Victor Ponta cu ranjetul lui fals de liftier (si tot atatea capacitati intelectuale), e in stare sa se dea cu oricine, numai ca sa scape de puscarie, pentru ca si el e sub cercetare.

L-am auzit cu urechile mele la Bruxelles, in martie la congresul euroscepticilor din ECR, mintind ca el a fost intotdeauna un om de dreapta. Maine o sa anunte ca e ecologist, de fapt.

Orice, numai ca prostimea care il admira acum sa uite ca fugarul escroc Ghita, de la Belgrad, finantatorul lui Ponta, are un dosar cat Casa Poporului despre acest ranjitor cu sclipiri psihedelice in ochelari”, a scris Dan Alexe pe Facebook.

Fostul premier Victor Ponta a spus, luni, in discursul tinut la evenimentul de lansare a agendei Pro Romania, ca partidul este un „start-up party” cu orientare pro-europeana, un proiect pe termen lung, fara pretentia de a avea guvernarea exclusiva in perioada imediat urmatoare.

„Baroniada care a macinat mereu progresul este oficial la putere, in functiile publice analfabetismul si incompetenta administrativa, agresivitatea fata de altii si obedienta fata de sef sunt singurele criterii de promovare”, a declarat Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: