life

La 12 zile dupa nunta, un barbat din Indonezia a aflat ca sotia lui este barbat. Cum a intrat la banuieli familia sotului

Un barbat din Indonezia a aflat la12 zile de la casatorie ca sotia sa era un barbat deghizat, anunta presa din aceasta tara.

DetikJabar a relatat ca un barbat cu initialele ESH s-a deghizat intr-o femeie pe nume Adinda Kanza Azzahra pentru a se casatori cu un barbat de 26 de ani, AK, din satul Wangunjaya, districtul Naringgul.

In timpul intalnirilor dinainte de nunta, ESH isi ascundea identitatea purtand un hijab sau un voal. Inselatoria a functionat, iar AK, indragostit, a cerut-o in casatorie pe ESH.

Dupa nunta, familia sotului a devenit suspicioasa, deoarece ESH refuza sa faca sex, astfel incat a pornit sa faca cercetari.

Familia sotului a mers la casa sotiei,  suspiciunile fiind confirmate prin intermediul tatalui lui ESH, care a recunoscut ca Adinda era barbat. Familia a facut apoi o plangere la politie pentru inselatorie.

„Daca va uitati la fotografiile de la nunta lor, Adinda arata exact ca o femeie adevarata. De asemenea, are o voce si un ton bland, asa ca nu a existat nicio suspiciune ca ar fi o femeie”, au spus politistii.

Autoritatile religioase au declarat ca mariajul nu s-a desfasurat sub auspiciile lor, mentionand ca situatia ar fi putut fi evitata daca ar fi inregistrat casatoria intai prin intermediul lor.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Este oficial: Rusia a declansat un razboi electronic de bruiaj pe teritoriul Romaniei, afectand semnalele GPS din Moldova din Dobrogea

Rusia a declansat un razboi electronic nu doar in partea de nord a continentului, vizand…

O oră ago

„Marea conventie patriotica” de la Madrid. Principalele declaratii ale liderilor extremei drepte: „Patriotii sa ocupe Bruxelles-ul”

Lideri internationali de extrema dreapta, printre care Marine Le Pen din Franta, Viktor Orban din…

4 minute ago

„Nu voi mai bea niciodata apa de la robinet”. Zeci de persoane din Marea Britanie s-au imbolnavit dupa ce au baut apa contaminata cu un mic parazit

Cel putin 46 de persoane din Brixham (Marea Britanie) si zone invecinate au fost confirmate…

O oră ago

Ceata densa si vechimea elicopterului – principalele cauze ale accidentului in care a murit presedintele iranian. Implicarea Mossad – total exclusa

Presedintele si ministrul de externe al Iranului au fost oficial declarati morti, dupa ce agentiile…

3 ore ago

Pregatiri pentru prezidentiale, Ciuca isi lanseaza cartea “Un ostas in slujba tarii”: „De cand ma stiu mi-a placut sa pescuiesc”

Presedintele PNL a anuntat, luni, pe site-ul personal, ca in luna iunie isi va lansa…

2 ore ago