La Antena 3, Dragnea a ajuns deja presedinte al Romaniei. Pieleanu este de acord cu Chirieac: „Klaus Iohannis NU va intra in turul doi al prezidentialelor”

politica

Sociologul Marius Pieleanu, directorul Avangarde, a declarat, marti, la Antena 3 ca PNL nu va reusi sa il propulseze pe Klaus Iohannis in turul al doilea al prezidentialelor. In urma cu o saptamana, Bogdan Chirieac afirma direct ca Iohannis nu va intra in turul doi.

„Exista discutia daca domnul Klaus Iohannis ar avea sanse sa treaca in turul doi. In momentul in care vorbim, PNL nu va aduna mai mult de 1,5 milioane de voturi, ceea ce nu-l poate duce in turul doi pe Klaus Iohannis, in conditiile in care dreapta e mai fracturata. In al doilea tur, il vom vedea pe dl Liviu Dragnea. In turul al doilea, voturile lui Dragnea vor merge spre Tariceanu si invers. Nu avem niciun motiv sa credem contrariul. Putem spune acum doar ca sansele stangii romanesti sunt foarte mari”, a declarat Marius Pieleanu la Antena 3.

In urma cu o saptamana, si Chirieac afirma ca Iohannis nu va intra in turul doi al prezidentialelor.

„Opinia mea este ca astazi, cand vorbim, Klaus Iohannis nu ar intra in turul al doilea. Este foarte probabil sa apara cineva din zona #Rezist, Florin Badita de exemplu, sau altcineva. Dacian Ciolos nu ar trece de pragul de 5 % sub nici o forma. Omul nu are lipici la popor, nu trece sticla, nu are mesaj. Daca lucrurile merg bine pentru el, are sanse reale pentru a castiga alegerile prezidentiale”, sustinea Chirieac tot la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: