politica

La ce e buna „facultatea”: Radu Mazare sustine ca dupa gratii „l-a descoperit pe Dumnezeu” si frecventeaza cercurile de lectura de la Penitenciarul Jilava

Dupa o viata condimentata din plin cu chefuri, paranghelii, masini luxoase si femei frumoase, Radu Mazare pare sa fi ajuns la concluzia ca toate aceste placeri sunt ca praful si pulberea, asa ca a devenit un al om la inchisoare.

Fostul edil, care a condus Constanta timp de 15 ani, a facut recent o cerere de eliberare conditionata, dupa ce a executat doua treimi din pedeapsa. Fostul primar al municipiului Constanta s-a prezentat in fata unei comisii cu speranta ca va convinge conducerea penitenciarului ca s-a indreptat.

Mazare spune ca in cei aproape cinci ani petrecuti in inchisoare, a avut un comportament ireprosabil si se incadreaza acum in valorile sociale necesare pentru a fi din nou o persoana libera. Potrivit Realitatea TV, a mai afirmat ca l-a descoperit pe Dumnezeu si petrece timp in cercuri de lectura din cadrul penitenciarului si nu rateaza nicio activitate religioasa.

Dar in ciuda eforturilor sale, instanta i-a refuzat cererea si a stabilit ca Mazare sa poata depune o noua cerere de liberarea conditionata abia peste noua luni.

Mazare are doua condamnari, una de 8 ani, iar alta de 5 ani, ambele pentru fapte de coruptie: intr-un dosar a fost condamnat pentru retrocedarea ilegala a unor terenuri in statiunea Mamaia, iar in altul pentru mita, abuz in serviciu si conflict de interese.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

1 minut ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

44 de minute ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

37 de minute ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

2 ore ago

Tecuci: Un barbat s-a spanzurat pe o insula de pe raul Siret. El avea 47 de ani

Doua echipaje de pompieri de la Detasamentul Tecuci intervin, duminica seara, in cazul unui barbat…

51 de minute ago