La ce-si folosesc romanii BMW-ul: Au furat gaini si iepuri din Spania

news

Politia spaniola banuieste ca romanii arestati voiau sa sparga locuinte, insa acestia se pare ca nu au rezistat tentatiei si au furat si cateva gaini si iepuri din gospodaria unui spaniol.

Grupul de romani plecase din Rivas Vaciamadrid si a patruns intr-o ferma din apropiere de Molina de Segura, in provincia Murcia, dupa cum scrie La Verdad.

Proprietarul si-a dat seama ca era calcat de hoti, la 5 dimineata, si a sunat la Garda Civila. Agentii au ajuns repede la fata locului si au descoperit un automobil BMW, ascuns in spatele unor copaci, iar depozitul de scule agricole era spart.

Dupa ce au chemat in ajutor inca o patrula de la Garda Civila, agentii i-au retinut pe cei 5 romani, dintre care unul este minor.

In masina cu care ajunsesera pana in Murcia, agentii Garzii Civile au descoperit diverse ustensile necesare pentru fortarea usilor, dar si cateva gaini si iepuri care fusesera sterpeliti din gospodaria altui localnic, scrie romanul.eu.

Agentii au fost surprinsi sa vada ca animalele fusesera deja transate si pregatite pentru o viitoare masa.

In urma investigatiilor, anchetatorii au descoperit ca 4 romani locuiau in cartierul de colibe Gallinero, din sudul Madridului, iar altul era din Talavera de la Reina (Toledo).

Toti au antecedente penale pentru apartenenta la grup infractional si au mai fost prinsi in Madrid si Castilla La Mancha, iar unul dintre ei este cautat si in Germania.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: