La ordinul lui Dragnea, Stefanescu se napusteste asupra lui Firea. Replica otravita, ea este lovita in punctul cel mai dureros

politica

Atacat de Gabriela Firea, Codrin Stefanescu raspunde cu o lovitura perversa in punctul sensibil al primarului general. El ii reproseaza voalat ca nu a rezolvat situatia traficului din Bucuresti.

Intr-un comunicat de presa, Stefanescu afirma ca Firea nu a venit la sediul PSD pentru a discuta despre nemultumirile ei. „As fi dorit sa le discut cu doamna Firea la partid, dar probabil ca traficul foarte complicat din Bucuresti a facut-o sa se razgandeasca si nu a mai venit la sediul PSD”, a spus Stefanescu veninos intr-un comunicat de presa.

Apoi, el si-a continuat atacurile la adresa lui Firea la Romania TV.

”Unele dintre propuneri sunt fie stupide, fie bizare. Gabriela Firea nu a castigat ea mandatul de primar, ci de oamenii care au facut campanie. Isi bate joc de bucuresteni. Consilierii nu mai vor sa fie masa de manevra. Ultimul proiect bizar e cel cu benzina si masina, cu oamenii care primesc bani. E un proiect pe care nu ni l-am asumat.

Cand o iesi primar pe persoana fizica, atunci va raspunde pe persoana fizica. Pana atunci, raspundem noi, partidul. Consilierii au cerut partidului sa poata sa voteze doar ce vor, ca ei sunt alesi de bucuresteni. Dupa textul acela de #rezist, securistoid, din acea scrisoare, e greu. Noi ii cerem sa treaca pe la partid, sa vorbeasca cu noi”, a declarat Codrin Stefanescu la Romania TV.

Citeste si: Se anunta o paruiala de zile mari intre Gabriela Firea si Codrin Stefanescu. Firea: „Abia astept sa se organizeze CEX”

Situatia traficului din Bucuresti este foarte sensibila pentru Firea, mai ales ca a prosmis in campania electorala ca va face „revolutie in trafic”. Traficul este in continuare infernal.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: