„La puscarie, Dragnea! Da-ti demisia”. Membrii PSD sunt furiosi din cauza „impotentei” presedintelui partidului

politica

Furie in grupurile cu membri PSD de pe Facebook ca urmare a pozitiei partidului fata de concluziile raportului ministrului Justitiei privind activitatea DNA. Membrii PSD cer demisia lui LIviu Dragnea din fruntea partidului si ii ureaza sa ajunga la puscarie.

Purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, a anuntat miercuri, la scrut timp dupa ce ministrul Justitiei a declarat ca nu este oportuna o solicitare de revocare din functie a Laurei Codruta Kovesi, ca PSD sustine aceasta pozitie a lui Tudorel Toader. „Sustinem ministrul Justitiei in decizia pe care a luat-o. Am luat act de declaratia ministrului Justitiei si mergem pe ea”, a declarat Dobre.

Declaratia a starnit furie printre membrii PSD. In grupul de pe Facebook „Ponta – Eroul Romaniei”, sute de membri PSD il acuza pe Dragnea de tradare si lasitate si ii solicita demisia.

„Nu am trait de mult timp o dezamagire ca asta!”, scrie un membru PSD. „Nu ma asteptam sa deveniti rusinea Romaniei cu asemenea ministru al Justitiei, luati-va de mina si plecati din tara, na-vem nevoie de asemenea lichele”, a scris furios un alt pesedist.

Iata cateva dintre reactiile membrilor PSD:

fb dragnea 2 fb dragnea 3
fb dragnea 4 fb dragnea

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: