„La puscarie sa mergi, gunoiule!”. Un protestatar curajos l-a abordat pe Liviu Dragnea chiar in curtea ICCJ – Video

politica

„La puscarie sa mergi, gunoiule!”, a strigat un protestatar in fata lui Liviu Dragnea chiar in curtea ICCJ. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de instigare la abuz in serviciu.

„La puscarie sa mergi, gunoiule!”, a strigat protestatarul in timp ce Dragnea se pregatea sa intre in cladirea ICCJ. Anterior, Dragnea a fost la un pas sa il loveasca cu pumnul pe un barbat care tasnise in fata sa, insa acesta era de fapt unul dintre sustinatorii sai veniti sa il protejeze.

Completul care judeca dosarul lui Dragnea a suspendat sedinta pentru a delibera asupra unei cereri depuse de avocatul lui Dragnea, Flavia Teodosiu, de recuzare a unei judecatoare deoarece sotul ei ar fi un sustinator PSD, fiind astfel sanse ca impartialitatea sa fie afectata.

„A inceput: Dragnea a recuzat un judecator, procesul s-a suspendat 30 de minute!”, informeaza jurnalistul Ionel Stoica, prezent in sala de judecata. Este vorba despre judecatoarea Simona Encean.

„Am citit pe Internet ca sotul ei ar fi un sustinator infocat al PSD”, a spus avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu. „Este afectata impartialitatea doamnei judecator. Dansa nu mai poate face parte din acest complet”, a adaugat avocata.

„Planul lui Dragnea, cu recuzarea judecatorului Simona Encean, este simplu. Pe termen scurt: Trage de timp pana la decizia CCR din 19 aprilie. Pe termen lung: Trage de timp pana la pensionareea Lucianei Mera, 1 iunie, urmeaza vacanta judecatoreasca; Onorata Curte, ne vedem la toamna!”, a explicat Stoica.

Mai mult despre:


Comentarii: