La Romania TV se anunta ca in Bucuresti este „anarhie”: „Aparatorii dosarelor masluite protesteaza”

news

Postul lui Sebastian Ghita, Romania TV, anunta un nu dezastru: in Bucuresti ar fi „anarhie”, ca urmare a protestului catorva mii de tineri fata de gratiere si modificarea legislatiei penale.

Romania TV a afisat noi burtiere halucinante, potrivit hotnews.ro: „Aparatorii dosarelor masluite protesteaza acum” si „Sustinatorii lui Kovesi, in strada: cine a dat ordinul”.

rtv2

De asemenea, postul s-a plans ca echipa care transmitea protestul a fost atacata.

rtv3

Prezent in studio in timpul protestului, unul dintre invitatii de casa ai RTV, Lucian Bolcas, a declarat ca ce se intampla in Bucuresti este „anarhie”.

„In primul rand as vrea sa stiu ce vor acesti oameni. In decembrie ’89 domnul Liiceanu spunea ca tineretul roman si-a castigat dreptul de a huidui, insa, statul roman, institutiile statului, institutiile de presa, nu sunt un maidan de fotbal de a huidui numai de dragul de a huidui. Ce vor acesti oameni? Vedeti dumneavoastra, democratia se opreste la portile unei necunoasteri a realitatii, a unei atitudini anarhice, pentru ca asta e anarhie,” a declarat Lucian Bolcas la Romania Tv.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: