Lacrimi si silicoane. Deputata PSD Andreea Cosma a plans in fata judecatorilor, incercand sa-i convinga ca familia ii este atacata de statul paralel

news

Deputata Andreea Cosma, sora deputatului Vlad Cosma, a venit luni la ICCJ, unde fratele si tatal ei, Vlad si respectiv Mircea Cosma au ultimul termen al procesului in care sunt acuzati de fapte de coruptie.

Ea a plans in sala de judecata, informeaza jurnalistul Ionel Stoica.

„Deputata PSD Andreea Cosma plange acum in sala de judecata de la Inalta Curte. Este audiat tatal ei, Mircea Cosma, care contesta o condamnare la 8 ani de inchisoare.

DNA Ploiesti a trimis la Inalta Curte o hartie conform careia Vlad Cosma beneficiaza de prevederile articolului 19 din Legea nr. 682/2002 privind protectia martorilor. Este prevederea potrivit careia inculpatii care fac denunturi pot beneficia de injumatatirea pedepsei”, a scris Stoica pe Facebook.

Inainte de a intra in sala de judecata, Vlad Cosma a refuzat sa faca declaratii, insa sora sa a fist mult mai vorbareata.

„Consider ca la Inalta Curte se face justitie si nu dam interviu aici. Momentan, azi, nu vreau sa raspund la nicio intrebare. Nu mi-e frica, de-asta ma aflu aici”, a spus Vlad Cosma, la sosirea la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Tatal acestuia, Mircea Cosma, fost presedinte al Consiliului Judetean Prahova, le-a spus jurnalistilor ca nu va face nicio declaratie pentru ca este obosit.

La ICCJ a venit, cu Vlad si Mircea Cosma, si deputatul PSD Andreea Cosma, care a reluat acuzatiile la adresa procurorilor din DNA Ploiesti, in special a lui Mircea Negulescu, despre care a spus ca le-a distrus viata, in ultimii patru ani, si ca este „un om inuman”. „Eu sunt sora lui Vlad Cosma si fiica lui Mircea Cosma, deci e normal sa fiu alaturi de familia mea. In al doilea rand, sunt deputat ales de Prahova. Si tatal meu, si fratele meu, si Ghita Sebastian, si Savu Daniel, si multi altii care au aparut la televizor, si seful de la DGA si Cristi Tudorel, care au vrut sa fie ars de Negulescu, sunt cetateni ai judetului Prahova. Ei au asteptari de la mine, sunt membru in Parlament, sa le respect drepturile si libertatile. Nu e normal?”, a declarat Andreea Cosma., citata de news.ro

Vlad si Mircea Cosma au fost trimisi in judecata de DNA fiind acuzati ca ar fi cerut si primit peste 4,4 milioane de lei de la trei oameni de afaceri prahoveni, denuntatori in cauza, ale caror firme au avut numeroase contracte cu CJ Prahova.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: