Lamborghini a lansat, pentru pasionatii de masini melomani, discuri pe vinil cu zgomotul facut de legendare motoare V-12 – VIDEO

externe

disc, vinil, Lamborghini, sunete, motor

Lamborghini a creat un pick-up in editie speciala in colaborare cu Technics.Pick-up-ul este marcat cu un logo Lamborghini si cu motivul in forma de Y, semnatura constructorului auto.

De asemenea, precizeaza publicatia de specialitate Car & Drive, pick-up-ul este insotit de un disc de vinil cu inregistrari ale motoarelor Lamborghini V-12, de la Miura la Revuelto.

Atunci cand Lamborghini a anuntat ca inlocuitorul longevivului Aventador, noul Revuelto plug-in-hibrid, va pastra un motor V-12, entuziastii din intreaga lume s-au bucurat. Motorul V-12 emite un tip special de sunet, care atrage imediat atentia. Acum, celebra companie de autoturisme le ofera fanilor sai o alta modalitate de a asculta „coloana sonora” a motorului cu 12 cilindri, colaborand cu Technics pentru a crea un pick-up editie speciala, comercializat impreuna cu o inregistrare pe vinil a diferitelor Lambo V-12.

Denumit SL-1200M7B,pick-up-ul este o editie speciala a modelului Technics SL-1200MK7. El este decorat cu un model repetat in forma de Y, imprumutand motivul care a aparut pe masinile de serie Lamborghini in ultimul deceniu.

Grafica este disponibila in portocaliu, verde sau galben, trei nuante asociate in mod obisnuit cu Lambo-urile moderne. Modelul SL-1200M7B vine, de asemenea, cu un disc de vinil exclusiv ,care reda sunetele produse de sase modele Lamborghini diferite, toate echipate cu motoare V-12. Discul include modele clasice precum 400GT 2+2 din anii ’60, Miura SV si Countach cu ocazia celei de-a 25-a aniversari. Diablo 6.0 SE, Murcielago LP 640 si Revuelto isi fac, de asemenea, aparitia. Vinilul in sine este stilizat, pentru a semana cu roata si anvelopa de la Revuelto.

Precomenzile se deschid astazi, cu disponibilitate limitata pana la sfarsitul lunii iunie. Deocamdata nu exista un pret afisat, dar pick-up-ul pe care se bazeaza aceasta editie speciala costa in jur de 1100 de dolari.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: