Lansarea faraonica a lui Victor Ponta s-ar fi platit din BANI PUBLICI, prin contracte „SUVEICA”

news

Lansarea candidaturii la Presedintie a lui Victor Ponta din 20 septembrie 2014, chiar de ziua sa, a fost organizata de o firma care apoi a primit umeroase contracte pe bani publici din partea unor institutii controlate de PSD.

Partea tehnica a evenimentului (sonorizare, scena, lumini etc) a fost asigurata de compania „360 Revolution” SRL, cunoscuta drept una din entitatile economice din grupul de firme controlate de Sebastian Ghita, fost deputat PSD dar ramas actual prieten al premierului Ponta.

Compania „360 Revolution” SRL, este „folosita” in mod regulat de PSD la toate evenimentele politice organizate in mandatul de presedinte PSD a lui Ponta, cele mai recente si importante evenimente politice din anul 2014 fiind Congresul extraordinar al PSD de la Alba Iulia si Consiliul National PSD de la Craiova.

La scurt timp dupa show-ul de pe Arena Nationala, firma „360 Revolution” SRL a primit drept rasplata numai pe finalul anului 2014, un numar de trei contracte din parteaunor institutii controlate de PSD, informeaza cetateanul.net. Acestea sunt Ministerului Fondurilor Europene condus de Teodorovici, unul dintre putinii politicieni prieten atat cu Ponta cat si cu Ghita, din partea Primariei Sectorului 3 condusa de Robert Negoita, bun prieten si tovaras de petreceri al premierului Ponta si de la Primaria Municipiului Bucuresti condusa de Sorin Oprescu, tot un „prieten politic” declarat al premierului Ponta.

contracte psd

Primaria Sector 3 a cotizat la veniturile firmei „360 Revolution” SRL cu suma de 127.650 lei pentru „Servicii prestate de tehnicieni audio, respectiv sonorizare si scenotehnica” printr-o achizitie directa comunicata catre SEAP in data de 19.12.2014. ARCUB, aflat in parohia PMB, a achizitionat prin cumparare directa „Servicii pentru evenimente” in valoare de 35.416 lei (publicat in SEAP in data de 13.11.2014), iar Ministerul Fondurilor Europene a cotizat cu suma 12.902,60 lei doar pentru „Organizarea reuniunii extraordinare a CM POSDRU 2007-2013″ din data de 22.10.2014 (sursa SEAP 22.10.2014).

„360 Revolution” SRL  a obtinut contractele in conditiile in care practica tarife mult mai mari decat ale concurentei. Astfel, firma „Conference Systems” SRL din Bucuresti a prestat „Servicii organizare eveniment, asistenta tehnica si sonorizare eveniment 28 noiembrie – 1 decembrie” pentru MApN prin UM 02456 din Drumul Taberei nr. 7B, Sector 6, Bucuresti doar pentru suma de 60.480 lei, mai putin de jumatate din suma ceruta de „360 Revolution” SRL primariei condusa de Robert Negoita pentru organizarea unui eveniment similar ca amploare si al mijloacelor tehnice utilizate si al personalului tehnic implicat in buna desfasurare a evenimentului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: