Lantul de iubire s-a rupt definitiv. Firea dezvaluie ce i-au spus ministrii despre uneltirile lui Dragnea impotriva ei

politica

Primarul general, Gabriela Firea, presedinte al PSD Bucuresti, a precizat ca fosti ministri i-au spus ca in cadrul unor sedinte, dupa plecarea ei, presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, le-ar fi transmis ca nu o ajute in proiecte precum transferul Centurii Capitalei in administrarea primariei sau transferul Elcen la RADET.

„Am fost blocata din prima zi cu marile proiecte. S-a spus: ‘Sa faca Gabriela Firea proiecte mici, la nivel de primarie, cu bugetul Primariei, sa nu creasca prea mult in sondaje, sa nu aiba pretentia sa preia partidul, sa nu aiba pretentia sa candideze la prezidentiale.’ Sunt ministri care au venit si mi-au spus, dupa ce nu au mai ocupat acea functie, ca in sedinte se spunea: ‘Trebuie sa fie ajutat primarul general, pentru ca am promis cu totii sa facem lucruri bune in Bucuresti’ si pe urma, dupa ce eu plecam, domnul Dragnea le spunea sa nu ma ajute, nici sa se transfere Centura ocolitoare a Capitalei de la Ministerul Transporturilor la Primarie – si nu s-a transferat nici in ziua de azi si nu este o prioritate pentru nimeni, iar noi nu reusim sa razbim in aceasta problema acuta a traficului si sunt lasata intentionat sa ma zbat de una singura – nici transferul Elcen la Radet”, a spus Firea, pentru Romania Tv.

In acest sens, primarul general a adaugat ca de un an si jumatate nu a reusit transferul Elcen la Radet, dar ca ar fi fost blocate si alte proiecte ale PMB.

„Nici in ziua de azi, dupa un an si jumatate de guvernare PSD, nici cu bani… Noi am transferat prin votul Consiliului General 300 de milioane de euro catre Compania Energetica a municipiului pentru cumpararea creantei Elcen. Nici in ziua de azi nu s-au perfectat documentele. In tara, toate cet-urile s-au dat gratuit la primarii. La noi nici cu bani nu s-a incheiat acest proces si avem numai bete in roate. Pentru Spitalul Metropolitan a durat un an de zile, pentru transferarea unei bucati mici de teren de la Guvern catre primarie. Si alte proiecte care de asemenea au fost blocate. Ma voi lupta pentru romani, pentru bucuresteni, pentru toate proiectele noastre. Si daca asta deranjeaza, voi suporta consecintele. Dar sunt convinsa ca mai multi colegi de-ai nostri se vor trezi, cum se spune, in al 12-lea ceas, si vor lua atitudine”, a spus ea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: