„Am lasat un plic inchis pentru 2019”. Ludovic Orban, amenintat pentru ca a indraznit sa-l excluda din partid pe sotul Oanei Stancu

politica

Deputatul PNL Adriana Saftoiu ii transmite, pe Facebook, presedintelui PNL Ludovic Orban, dupa ce acesta a anuntat ca BEx a decis excluderea din partid a senatorului PNL Daniel Zamfir si demiterea conducerii filialei Sector 3, ca „puterea e intotdeauna cel mai bun test pentru caracter”. Ea l-a amenintat pe Orban ca va pierde puterea in partid.

„Colegii mei considera ca e mult mai important sa participe la sedinte de partid, mai ales cand trebuie exclusi unii colegi (vai, draga Ludovic, cat de critic ai fost la adresa fostilor presedinti Tariceanu si Antonescu), decat la activitatea parlamentara! E pernicios si modul in care suprapunem sedintele de partid peste activitatea parlamentara, dar si modul in care sunt motivate excluderile! Sunt motive mult mai serioase, decat cele imputate colegilor propusi acum pentru excludere, care ar trebui sa ne faca sa lasam capul in jos! Cam atatia mai eram in plen la finalul sedintei! Pana acum, nu m-am inselat in predictii. Cand spuneam ca alianta cu PSD, adica USL, e o minciuna pe termen scurt pentru PNL, si ca niciodata Crin Antonescu nu va fi nominalizat ca si candidat al acestei aliante…am fost exclusa din PNL. Am lasat scorul, in plic inchis, unui coleg PNL. Ne-am reintalnit in 2014 si a oferit cafeaua turceasca. Am lasat si astazi un plic inchis pentru 2019. As vrea sa pierd. Dar, si dupa ziua de astazi, sanse mici. Ludovic, puterea e intotdeauna cel mai bun test pentru caracter. Inclusiv pentru cei care acum iti recita partitura”, a scris Adriana Saftoiu, pe Facebook.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca BEx a decis excluderea din partid a senatorului PNL Daniel Zamfir si demiterea conducerii filialei Sector 3 – a presedintelui Florin Alexe si a Biroului permanent.

„Am luat decizia in Biroul Executiv de a-l exclude pe senatorul Daniel Zamfir din PNL. Va fi supusa validarii Consiliului National, la prima reuniune. Am luat decizia de a demite conducerea filialei Sector 3, a presedintelui si a Biroului permanent al Sectorului 3”, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat ca la baza deciziei de a-l exclude pe Daniel Zamfir au stat „argumente extrem de serioase”.

„(…) Daniel Zamfir nu este depasit in materie de atacuri la adresa PNL de niciun reprezentant al PSD. Nu cred ca in PNL are loc o persoana care este sustinuta de PSD, initiaza proiecte de lege alaturi de consilieri ai primului ministru PSD si care este aplaudat la scena deschisa de PSD pentru diferite proiecte pe care le pune in dezbatere. (…)”, a spus Orban.

Orban a afirmat ca PNL vrea sa declanseze o ofensiva extrem de puternica impotriva actualului primar al Sectorului 3, Robert Negoita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: