„Lasati tara sa traiasca, conducatori ai PSD-ului!”. Un important primar PSD il ataca dur pe Dragnea, razboiul din PSD se amplifica

politica

Primarul municipiului Buzau, Constantin Toma, a lansat duminica pe pagina sa de Facebook un apel catre conducerea PSD „sa lase Guvernul sa lucreze, pentru ca este pe calea cea buna, chiar daca trebuie sa ia masuri care deranjeaza pe unii”.

„Lasati tara sa traiasca, conducatori ai PSD-ului! Acum, in 2018, la 100 de ani de Romanie intreaga, lasati interesele meschine personale si vedeti ce este important pentru tara! Lasati Guvernul sa lucreze, pentru ca este pe calea cea buna chiar daca trebuie sa ia masuri care deranjeaza pe unii”, scrie primarul Constantin Toma.

Primarul Toma mai sustine ca „romanii s-au saturat de acest circ ieftin si asteapta rezultate”.

„Nu exista niciun scenariu din strainatate care sa ne tina in permanenta pe ultimul sau penultimul loc in Uniunea Europeana. Exista doar conducatori politici romani fara viziune si care nu pun interesul majoritatii romanilor deasupra interesului personal. E timpul ca asta sa se schimbe! Buzaul are nevoie de o guvernare stabila, si nu de un spectacol ieftin la Bucuresti”, afirma edilul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: