„Lasilor, penibililor, mamaligilor. Maaaaars!”. Mircea Badea strica prietenia cu pesedistii

news

Mesaj foarte dur, suburban, al lui Mircea Badea la adresa pesedistilor care il sustineau pana mai ieri. Badea s-a enervat ca acestia ii reporseaza ca nu-l mai ataca pe Klaus Iohannis in emisiunile sale.

„Ultrasii pesedisti, niste mamaligi fricoase si puturoase in fata #rezist, a sereistilor si a nazistilor, care faceau cacutza moale cand stranutau Dide si imbecilul ala blond avariat la capoc isi permit sa ma injure/ameninte pe mine pentru ca aleg sa fac divertisment. Lasilor, penibililor, mamaligilor ma pis pe amenintarile si pe consideratiunile voastre despre emisiunea mea. Maaaaars!”, a scris Badea pe Facebook.

Dupa alegerile prezidentiale, in care candidatul PSD a suferit cea nai rusinoasa infrangere din istorie, Badea a anuntat ca nu mai spune nimic de politica in emisiunea sa si ca se va ocupa doar de „divertisment”.

„Am inceput emisiunea de la masuta pe 13 septembrie 2004. Sunt 15 ani. Suficient. Emisiunea pe care o stiati nu mai exista incepand de azi. Considerati ca si eu, cel din contextul obisnuit, am crapat/am emigrat/oateva.

Incepand de azi voi presta la aceeasi ora, LA ACELASI POST o emisiune de hahaiala/ divertisment. Am convingerea ca s-ar putea sa ma pricep la ceea ce unii numesc, de multe ori impropriu, umor.

Motivele sunt multiple, articulate, dar nu am de dat socoteala nimanui. Ca idee generala am un profund sentiment de scarba si de zadarnicie. Acum vreau doar sa rad la teveu.

Va multumesc pentru cei 15 ani si va doresc multa la revedere”, spunea Badea.

Mai mult despre:

Comentarii: