LASITATEA generalului. L-a trimis pe Ponta sa il apere: „Domnul Iohannis vrea sa profite de orice tragedie”

politica

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara ca vicepremierul Gabriel Oprea i-a spus presedintelui Klaus Iohannis ca ii multumeste pentru sfat, dar nu va demisiona din functie, in contextul decesului politistului din coloana sa oficiala.

„Cum vi s-ar parea daca l-as chema maine la mine pe domnul Dan Mihalache si l-as sfatui sa-si dea demisia? (…) Probabil ca domnul Mihalache mi-ar spune ce i-a zis si domnul Oprea domnului Iohannis: „Va multumesc de sfat, dar nu-mi dau demisia!”(…) Cred ca domnul Iohannis vrea sa profite de orice tragedie, chiar de moartea unui tanar pentru a-si pune guvernul sau”, a spus Ponta la Romania TV.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seara, ca l-a sfatuit pe vicepremierul Gabriel Oprea sa demisioneze.

„Avand in vedere ca opinia publica e foarte preocupata de evenimentul de saptamana trecuta, accidentul care a avut loc si din nefericire a murit un politist care s-a aflat la datorie, am avut o interventie ieri si in continuare azi l-am invitat pe vicepremierul Oprea la o discutie, fiindca am dorit sa primesc lamuriri si explicatii suplimentare. Am avut aceasta discutie in cursul acestei seri. L-am sfatuit sa isi dea demisia”, a spus Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: