Lauda de sine ajuta PSD. Ludovic Orban crede PNL-ul cu el la conducere a fost cel mai activ partid de opozitie de dupa Revolutie

opinii

Ludovic Orban, presedintele PNL, crede ca niciun alt partid de opozitie din 1990 pana in prezent nu a fost atat de activ cum a fost Partidul National Liberal in cele sase luni de cand a preluat conducerea acestei formatiuni. Liderul liberal a declarat la Digi24 ca PSD se prabuseste in sondaje, dar ramane, totusi, prima optiune de vot a romanilor, pentru ca „a stiut sa livreze unei populatii care traieste intr-un stat asistential”.

„Eeee, n-am fost convingatori! Domnul Prelipceanu! Credeti-ma, de cand sunt presedintele PNL, pe cele sase luni pe care le-am avut, comparati activitatea oricarui alt partid de opozitie, pe perioada de sase luni, din 90 pana astazi, si nu veti vedea demersuri cate am facut noi! Cu parghiile pe care le-am avut: sesizari la Avocatul Poporului, motiuni in care am atras atentia, am semnalat riscurile din fiecare domeniu, riscurile din educatie, sanatate, din energie (nici macar nu ne-au acceptat sa dezbatem motiunea pe energie); motiunea de cenzura, mitinguri, participari la mitinguri. Am facut miting simultan in toate capitalele de judet, care n-a mai fost facut in Romania! I-am batut pe PSD-isti in alegerile locale, i-am batut de multe ori in zone in care nici nu le trecea prin cap ca au vreo sansa sa piarda, cum e Targu Jiu, fieful lor, i-am batut la Deva, i-am batut la Roman, i-am batut inclusiv in comune in care nu a castigat niciodata un primar liberal. De asemenea, cred ca am fost extrem de prezenti in spatiul public. Ne-am apropiat de tot ce inseamna parte sanatoasa din societate, de structuri organizate ale societatii, de patronate, sindicate…”, a spus Orban.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: