Laura Chiriac se implica in noile scandaluri: „Adevarul despre Dana Nalbaru si Olivia Steer”

news

Laura Chiriac tine sa isi spuna punctul de vedere privind polemicile iscate de Dana Nalbaru si Olivia Steer. 

Dana Nalbaru a anuntat ca isi retrage copilul de la scoala pentru a studia acasa (homeschool), in timp ce Olivia Steer este convinsa ca nu trebuie sa se intervina asupra cancerului la san, deoarece acesta se poate vindeca de la sine.

”Nu le cunosc pe Dana Nalbaru si Olivia Steer. Nu imi propun sa le cunosc. Celebritatea umflata de controvesa nu deschide poarta catre autenticitatea unui personaj. Degeaba incearca oricine sa afle ceva real despre o persoana publica aflata in mijlocul unei controverse. E inutil.

Cu cat esti mai devorat de public, cu atat mai mult vei vrea sa pastrezi adevarul pentru tine. Radicalizarea provocata de aceste personaje ma sperie. Legam la stalpul infamiei oameni care spun ce cred. Deciziile lor de viata, pentru ele si familiile lor nu obliga pe nimeni la nimic. Nu au sechestrat pe nimeni, nu experimenteaza pe cobai…

Hotararile lor sunt fundamentate pe experiente proprii, unele dureroase. Citeam undeva ca sora Oliviei Steer a fost rapusa de cancer….ce poate fi mai teribil. Aceste doua tinere femei au facut niste alegeri. Noi putem face propriile noastre alegeri. Si prima ar putea fi aceea a intelegerii”, a scris Laura Chiriac pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: