Laura Vicol, candidata PSD, prietena la catarama cu Elena Basescu, candidata PMP. Ambele sunt cap de lista

politica

Laura Vicol, prima pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor a PSD Dolj, este prietena la catarama cu Elena Basescu, prima pe lista de camdidati pentru Camera Deputatilor a PMP Constanta. Dovezi in acest sens sunt numeroase si se gasesc pe contul de Instagram al Elenei Basescu.

Desi PSD si PMP se afla teoretic pe pozitii de mare adversitate, candidatele Vicol si Elena Basescu sunt cele mai bune prietene. Iata cateva fotografii cu cele doua de pe contul de Instagram al Elenei Basescu.

Conform publicatiei doljene Indiscret, Laura Vicol este cap de lista al PSD Dolj pentru Camera Deputatilor. PSD Dolj este condus de clanul Manda-Olguta Vasilescu. Vicol a fost avocata Alinei Bica si a lui Daniel Dragomir, fostul colonel SRI care a fugit din tara dupa ce a fost condamnat la inchisoare.

Vicol este urmata de actuala deputata Alexandra Presura, iar pe locul trei se afla Iulian Badea, fiul lui Pavel Badea. Pe urmatoarele doua locuri se afla Eliza Stefanescu (fosta Peta), in prezent deputat din partea PSD, si Cosmin Durle, fost administrator public al judetului si care, in ultimii doi ani, a ocupat pozitia de administrator public al Craiovei.

Laura Vicol este o prezenta constanta la Romania TV si Antena 3, unde a atacat deseori DNA si masurile anti-coruptie.

In 2017, Laura Vicol a fost achitata intr-un dosar DNA in care era acuzata de favorizarea faptuitorului. In privinta infractiunilor de complicitate la exercitarea fara drept a unei profesii sau activitatii si fals in inscrisuri sub semnatura privata, desi faptele exista, instanta a dispus renuntarea la aplicarea unei pedepse.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: