Lazarus, pazit de politie sa nu-i infecteze si pe altii. El a mintit ca NU are coronavirus: „Eu stau acuma cu Militia pe la usa!”

politica

Luis Lazarus, unul dintre cei mai cunoscuti negationisti, aliat mediatic al Dianei Sosoaca, s-a plans sambata seara ca este obligat sa stea in casa dupa ce a fost externat de la spital. Lazarus a fost diagnosticat cu coronavirus, insa el refuza sa accepte ce au spus medicii.

„Am primit doua mesaje pe telefon. Primul spunea ca sunt pozitiv, al doilea, peste doua ore, spunea ca sunt negativ. Pai si-atunci, eu am Covid sau nu am Covid? Eu zic ca nu am Covid, pentru ca ultimul mesaj conteaza, nu penultimul!”, a sustinut Lazarus la Romania TV.

El s-a plans ca este supravegheat atent de politie si este impiedicat sa iasa din casa.

„Eu stau acuma cu Militia pe la usa! Vin niste baieti in fiecare zi sa ma verifice. Da, sunt in carantina! Uitati-va in ce tara traim! Eu nu am nici pe dracu’, dar sunt obligat sa stau la domiciliu.

Eu am avut simptom de pneumonie. Nu mi-au disparut nici gustul, nici mirosul, n-am avut nici diaree, deci n-am avut Covid.

Eu nu am fost la spital sa ma internez, eu am fost sa-mi fac niste analize si niste perfuzii. Nu cred ca am avut vreun Covid, ci o pneumonie. Ce, pana la Covid n-au mai existat pneumonii?!”, a mai spus Lazarus.

Lazarus a fost internat la Spitalul Universitar mai multe zile dupa ce a fost diagnosticat cu coronavirus. El a continuat sa sustina insa ca are doar o „raceala”.

Comentarii: