Le este teama de ceva? Liderii PSD, din ce in ce mai preocupati de „imbunatatirea” conditiilor pentru jandarmi. Anunt al lui Carmen Dan

news

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a dat asigurari ca va sustine in continuare imbunatatirea conditiilor de munca ale jandarmilor, avand in vedere rolul important pe care Jandarmeria il are in asigurarea ordinii, linistii publice si sigurantei cetatenilor.

Aceasta a participat joi la sedinta trimestriala a Consiliului Militar al Jandarmeriei Romane.

„Ministrul de Interne a transmis ca, in conformitate cu Conceptia de inzestrare si dezvoltare a capacitatii administrative a structurilor Ministerului Afacerilor Interne, care anul viitor va fi inaintata CSAT spre aprobare, din cele sapte programe majore de inzestrare multianuale, doua privesc inzestrarea cu autovehicule si mijloace specifice de ordine publica, precum si pentru protectia personalului Jandarmeriei”, informeaza un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Temele discutate au vizat resursele materiale existente, dar si deficitul de personal si modalitatile de acoperire a acestuia.

„Ma bazez in continuare pe fiecare dintre dumneavoastra si sunt convinsa ca directia in care se indreapta Jandarmeria Romana este cea potrivita”, a declarat Carmen Dan.

Consiliul Militar este organizat trimestrial si, cu acest prilej, se realizeaza o analiza de parcurs a obiectivelor propuse si asumate in plan operativ.

Sedinta de lucru s-a desfasurat la Patriarhia Romana, in prezenta patriarhului Daniel, a reprezentantilor comisiilor pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala si a intregii conduceri a Jandarmeriei Romane.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: