„Le multumesc celor din PSD”. Cum isi justifica tradarea „liberalul” Dan Cristian Popescu

politica

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a anuntat, sambata, ca PSD sustine candidatura sa la primaria de sector.

„Nu am intrat in politica pentru a lupta pentru o ideologie, ci pentru a face tot ce pot pentru cetateni. Deoarece proiectele mele, propuse, discutate si sustinute de catre cetatenii Sectorului 2, au fost calcate in picioare din ratiuni politice, am ales sa continui lupta cum pot mai bine.

De astazi sunt candidatul sustinut de catre PSD la Primaria Sectorului 2 si cu sprijinul primarului general, doamna Gabriela Firea, voi implementa proiectele mele si vom schimba fata Sectorului 2 in urmatorii patru ani.

Le multumesc celor de la Partidul Social Democrat pentru ca au ales sa formeze echipa cu cetatenii din acest sector. Si eu consider ca, intotdeauna, oamenii trebuie sa fie pe primul loc. Nu aliantele comerciale de partide!”, a scris Dan Cristian Popescu intr-o postare pe Facebook.

Postarea sa este insotita de o fotografie in care apare alaturi de primarul Capitalei, Gabriela Firea, si de presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Pe 6 august, Dan Cristian Popescu a anuntat ca va candida la Primaria Sectorului 2, precizand ca va negocia cu partidele care sunt dispuse sa ii ofere sustinere sau sa se inscrie independent in cursa electorala.

PNL si USR PLUS au decis sa aiba candidati comuni pentru primariile sectoarelor Capitalei, Radu Mihai (USR PLUS) fiind desemnat sa intre in cursa electorala pentru Sectorul 2 si nu viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu.

Mai mult despre:

Comentarii: