„Le povesteati cum i-ati gazat?”. Reactii dure, Jandarmeria se foloseste de copii pentru a-si schimba imaginea

news

Efort penibil de PR al Jandarmeriei Romane in incercarea de a-si imbunatati imaginea dupa actiunile salbatice de represiune din noapte de vineri.

Jandarmeria Romana a postat, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care un jandarm ii zambeste unei fetite. „Asa am inceput seara, asa vrem sa o continuam! Multumim!”, este comentariul postat langa fotografie.

Reactiile nu au intarziat sa apara, fiind extrem de critice fata de acest gest fatarnic al Jandarmeriei.

„Sa va fie rusine! Sa va crape obrazul se rusine ca va folositi de copii pentru a va spala mizeria in care plutiti. Sunteti incompetenti sau slugi sau ambele. In randurile voastre aveti sute de huligani care au batut femei si barbati cu mainile ridicate in semn de nonviolenta. Nu am vazut scuze si nici ancheta interna care sa arate cine si de ce a savarsit acele abuzuri. Stergeti aceasta poza atata vreme cat nu v-a pasat ca gazati femei si copii pasnici.

V-ati abandonat menirea, aceea de a apara poporul si asta nu se va uita usor. Vanduti pe o mana de galbeni? Pentru o mana de galbeni ati atacat oameni nevinovati pe strazile Bucurestiului? Rusine”, le-a transmis Ona Gheorghiu de la „Alege viata”, un ONG care construieste un spital pentru copii in Bucuresti.

Iata si alte reactii, internautii sanctioneaza dur modul ipocrit in care Jandarmeria cauta sa isi spele imaginea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: