Leac pentru „boala” PSD. Guvernul trimite o echipa de medici la Arad pentru a-i „trata” pe prefect si subprefect

politica

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi, intr-o videoconferinta cu prefectii, ca va trimite o echipa de medici de la Policlinica MAI din Oradea pentru a le „acorda asistenta medicala” prefectului si subprefectului din Arad, care s-au imbolnavit brusc chiar inainte de alegeri.

„Voi trimite o echipa de medici de la policlinica din Oradea, ca sa-i ajutam, ca poate au primit o medicamentatie gresita. Sa nu fie, Doamne fereste, mai grav. Deci, Ministerul de Interne va fi maine la Arad pentru a le acorda asistenta medicala celor doi colegi astfel incat ei sa revina cat mai repede la obligatiile profesionale, administrative, guvernamentale si chiar politice pe care le au. Eu nu cred ca au fost orientati doi virusi in Arad exact sa atace prefectul si subprefectul, si ei sa cada subit intr-o boala. Voi trimite specialisti medicali sa ii tratam.

Sunt trist, ca fost prefect, pentru o asemenea situatie. Prefectura este a aradenilor, nu a PSD sau PNL. Imi exprim tristetea ca in mijlocul furtunii, capitanul a parasit nava. Invatam din aceste situati”, i-a spus Vela unui reprezentant al Prefecturii Arad.

Iata cum a decurs dialogul ministrului de Interne cu reprezentantul prefecturii Arad:

Vela: Daca aceasta viroza este atat de grava, cine semneaza acte la Prefectura?

Arad: Cum ordonati dvs. In privinta alegerilor, va semna doamna presedinte a BEJ, celelalte documente… (se stramba, facand un gest de neputinta)

Vela: Cine semneaza acte in situatii de urgenta?

Arad: In momentul de fata, nu are cine.

Vela: Am decis, in judetul Arad vom infiinta un nou post de subprefect, care este vacant. Vom propune un nou post, pana la insanatosirea colegilor din Arad, pana vom reveni la starea initiala, pentru ca nu vom incarca statul cu un nou post de subprefect.

Prefectul Aradului este Florentina Horgea, subprefect fiind Vasilica Damian.

Vezi acest dialog ireal de la minutul 42.00:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: