Leac pentru „imbolnavirile” subite ale prefectilor PSD: „DNA sa-i ia la intrebari pe medicii care au parafat diagnosticele dubioase”

politica

Jurnalistul Virgil Burla atrage atentia asupra unui aspect ignorat in cazul „imbolnarii” subite a prefectilor PSD. Medicii care confirma aceste diagnistice „dubioase” ar trebui sa ajunga sa dea explicatii la DNA.

„Daca se confirma stirea cu prefectii care intra brusc in concediu medical, nu ar trebui incolonati la DNA 42 de medici de familie care pun parafa pe tot atatea diagnostice dubioase?”, scrie Burla pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri seara, la B1 TV ca si prefectul de Teleorman s-ar fi „imbolnavit” dupa ce prefectii de Arad si Timis au intrat in concedii medicale. Guvernul acuza PSD ca a intentioneaza sa boicoteze alegerile prezidentiale.

„Era un zvon ca si prefectul de Teleorman s-a imbolnavit. Astia se imbolnavesc ca sa nu poti sa-i demiti. O sa urmeze un val de imbolnaviri, mai devreme sau mai tarziu se va termina”, a spus Orban.

El a mentionat ca oricum prefectii si subprefectii vor fi schimbati. „Niciun prefect si subprefect pus in functie de PSD nu va ramane in functie”, a subliniat premierul.

Intrebat ce va face cu „bolnavii”, Orban a spus ca are solutii: „Daca este necesar convocam sedinta de guvern si rezolvam. Avem posibilitatea sa numim alti subprefecti, codul administrativ prevede doua posturi de subprefecti”.
advertisement

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a spus la Digi24 ca „imbolnavirile” reorezinta o actiune de sabotaj pusa la cale de PSD.

„E un sabotaj pe fata pentru alegerile de duminica din partea mai multor prefecti si subprefecti. Ei nu pot fi schimbati cat timp sunt in concediu medical”, a mentionat Danca.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: