politica

„Lepra galbena”. Cum se razbuna Lia Olguta Vasilescu pentru „Ciuma rosie”

Lia Olguta Vasilescu denumeste guvernarea Orban drept „lepra galbena”, ca razbunare fata de poreclirea PSD-ului drept „ciuma rosie”.

„In trei luni, PNL s-a imprumutat cat PSD in doi ani… Unde sunt baietii aia cu lozincile ca le platesc copiii imprumuturile facute de ‘ciuma rosie’? Nepoti au sa le plateasca pe ale leprei galbene?”, a scris Vasilescu pe Facebook.

Lia Olguta Vasilescu, lider de seama al PSD, si-a inceput noul an cu o noua expresie golneasca, imprumutata din limbajul interlopilor. Ea s-a remarcat si in cursul anului 2019 cu expresii similare.

Inca de pe 1 ianuarie, Olguta Vasilescu a trantit un „fraierii o muscasera”, cu referire la romanii care ar fi fost inselati de noul Guvernul Orban in legatura cu ieftinirea carburantilor. „Fraierii o muscasera” este o expresie din mediul interlopilor.

„Fraierii o muscasera… Credeau ca de azi se ieftineste carburantul… A ‘muncit’ guvernul PNL si de Revelion, doar ca sa nu se intample…”, a scris Vasilescu pe Facebook.

Olguta Vasilescu nu a avut nicio jena sa recurga la expresii similare chiar si in timpul lansarii oficiale a candidaturii Vioricai Dancila la prezidentiale. Intr-un discurs in fata a mii de pesedisti, ea a facut referire la o expresie suburbana, „are plin frigiderul”.

„Tragic este insa altceva. Ca guverneaza un partid care in alegeri are 20% si trece in Opozitie un partid care a luat 46% la alegeri. Cum s-a intamplat asta, dragi colegi? Prin tradarea fostului nostru coleg de partid, Victor Ponta. Care ne spune acum ca are telefonul plin cu mesaje de la PSD-isti. Eu zic sa se uite in frigider”, a spus sefa PSD Craiova.

Olguta Vasilescu, fosta membra de frunte a PRM, lanseaza deseori invective in spatiul public, ea spunand deseori ca ceilalti sunt „prosti”. Recent, Vasilescu l-a catalogat drept „retardat” pe protestatarul Marian Morosanu, care are un defect de vorbire dupa ce a fost batut de mineri in iunie 1990. De asemenea, despre Victtor Ponta a spus „Mars la cotet, potaie”.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

2 ore ago

Un nou atac devastator cu ATACMS lansat de Ucraina. Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi chiar pe poligonul de antrenament

Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi dupa ce un teren de antrenament…

7 minute ago

Franta depaseste (din nou) Marea Britanie in cursa investitiilor straine, pe fondul incetinirii cresterii economice in Europa

Franta a ramas cea mai atractiva destinatie din Europa pentru investitiile straine directe in 2023,…

25 de minute ago

UE anunta un pachet de ajutor de 1 miliard de euro pentru Liban, in incercarea de a reduce fluxul de refugiati sirieni

Uniunea Europeana va oferi Libanului un ajutor financiar de 1 miliard de euro pe o…

23 de minute ago

Veste pentru Moscova. Lituania anunta ca batalionul american va ramane in tara pe termen nelimitat, nu pana la sfarsitul anului 2025

Ministrul lituanian al Apararii, Laurinas Kasciunas, a declarat ca batalionul militar american va ramane in…

O oră ago