Lia Olguta Vasilescu. Premierul Orban anunta cine este „sursa zero” care a lansat fotografia din biroul sau in spatiul public

politica

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni seara, ca „sursa zero” a campaniei pornite de PSD impotriva sa pe tema imaginilor din biroul sau este Cristian Vasilcoiu, consilierul Olgutei Vasilescu.

„Tema demisiei a fost promovata de PSD, de Eugen Teodorovici, de consilierul Olgutei Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, care cred ca este sursa zero a campaniei. E normal ca un partid advers sa profite de acest fapt, dar le-as recomanda sa nu arunce piatra fiindca se stiu ei ca nu sunt in masura. Eu le spun sa ridice piatra doar cei care considera ca n-au gresit.

Odata ce a aparut aceasta fotografie, am considerat ca este normal sa platesc amenda. Aici este o chestiune la amenda: cu cat omul care o functie mai inalta, cu atat amenda trebuie sa fie mai mare. A venit agentul la mine, mi-a intocmit procesul verbal si am platit amenda maxima, asa mi s-a parut normal.

M-am gandit cum sa platesc amenda. Initial, m-am gandit sa o platesc la CEC, dar era inchis fiind sambata. Ulterior, mi-am adus aminte de Ghiseul.ro si am platit acolo. A functionat foarte bine”, a declarat Orban.

Mai mult despre: ,

Comentarii: