Lia Savonea primeste 2.000 de euro in plus la salariu pentru ca face naveta. Ea sta insa extrem de aproape de Bucuresti

news

Jurnalistul de investigatii Virgil Burla anunta ca presedinta CSM, Lia Savonea, primeste aproximativ 2.000 de euro lunar in plus la salariu pentru ca face naveta. Ea sta insa intr-o localitate lipita de Bucuresti.

„Presedinta CSM Lia Savonea are domiciliul in Chiajna (Ilfov) si incaseaza diurna pentru ca vine la munca la Bucuresti.

Cum ar fi sa primiti 10.300 de lei pe luna doar pentru ca veniti de acasa la locul de munca, acasa fiind Chiajna, localitate situata la 12 km de oras?

Cine a descoperit aceasta gaselnita a detasarilor decontate si de ce sunt platite de stat? Este cumva delegata sau detasata dna Savonea la CA Bucuresti?”, informeaza Virgil Burla pe Facebook.

Lia Savonea este consierata o apropiata a liderilor actualei coalitii de guvernare, fiind considerata „omul lui Dragnea„.

Lia Savonea este sotia avocatului Mihai Savonea (fost profesor de sport), fost coleg de cabinet cu Cezar Bivolaru, avocatul lui Marian Vanghelie si cu Catalin Voicu, senatorul PSD condamnat pentru coruptie in doua dosare penale la cate 7 ani de detentie efectiva.

Aceasta s-a remarcat in luna noiembrie dupa ce a lansat un atac la adresa presedintei Curtii Supreme, Cristina Tarcea, cerand si revocarea acesteia ca urmare deciziei CCR pe completurile de 5 judecatori.

Mai mult despre:


Comentarii: