Liberalii stiu ca seful PSD nu mai este atat de iubit in partid. Au initiat procedura de demitere a lui Liviu Dragnea

politica

PNL va propune modificarea Regulamentului pentru a putea strange de semnaturi pentru demiterea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a declarat, marti, liderul liberalilor Ludovic Orban, afirmand ca la vot secret „nu se stie niciodata” cati vor fi impotriva lui Dragnea.

„Vom initia o modificare a Regulamentului Camerei Deputatilor, astfel incat sa putem initia strangerea de semnaturi pentru propunerea de demitere a presedintelui Camerei Deputatilor. La ora actuala, printr-o gresita interpretare a unor decizii ale Curtii Constitutionale, presedintele Camerei nu poate fi schimbat decat la propunerea liderului grupului care l-a propus ceea ce mi se pare total inadmisibil. Dorim sa schimbam Regulamentul astfel incat fie o treime, fie mai multe grupuri parlamentare sa poata sa initieze demiterea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor a domnului Dragnea”, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat ca la vot secret „nu se stie niciodata” cati vor fi impotriva liderului PSD. „La cota de popularitate a lui Dragnea – nu vorbim de cota de popularitate din afara Parlamentului, ci la cea din Parlament – nu se stie niciodata la vot secret cate voturi de la PSD ar putea fi impotriva lui”, a spus Orban.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: