Liberalii nu sustin Guvernul Dancila: „PNL va vota impotriva celui de-al treilea guvern PSD-ALDE”

politica

PNL va vota impotriva Guvernului condus de Viorica Dancila, a anuntat, miercuri, prim-vicepresedintele liberal Raluca Turcan.

„Premierul desemnat este oglinda perfecta a ofertei PSD-ALDE pentru Romania. PSD si ALDE au propus patru premieri intr-un singur an. Si-au dat jos propriile guverne, s-au luptat intre ei, au sustinut oameni slabi si vulnerabili, au ignorat asteptarile a milioane de oameni. Trebuie ca acesti iresponsabili sa plateasca un pret mare pentru ce au facut din Romania si cu totii, cei carora ne pasa, sa tragem niste invataminte: politica de calitate inseamna vot pentru oameni responsabili si profesionisti; inlaturarea PSD presupune prezenta la vot si vot pentru formule politice viabile. PNL va vota impotriva celui de-al treilea guvern PSD-ALDE. Si-i va sanctiona la fiecare abatere. In plus, avem mult de munca in partid, in Parlament, sa ne consolidam ca unica alternativa la PSD, pregatita sa ofere un act de guvernare de calitate si in interes public”, a afirmat Turcan intr-o declaratie transmisa Agepres.

Ea sustine ca obiectivul PSD-ALDE a fost, de la bun inceput, „scaparea hotilor”.

„Eu cred ca niciun om normal nu mai poate crede ca tara are un viitor fara reducerea coruptiei si a hotiei. Iar PSD si ALDE sunt incapabile sa ofere acest lucru. Ei lucreaza doar pentru hotii aflati intre ei sau in siajul lor”, sustine liderul PNL.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca o accepta pe Viorica Dancila ca premier. El a spus ca ofera inca o sansa PSD pentru a pune in practica ceea ce a promis in campania electorala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: