Liberalii: „PSD i-a asigurat lui Ponta o pensie de LUX de 1.000 de euro”

politica

Vicepresedintele PNL Cristina Pocora afirma ca principalul beneficiar al pensiilor de lux votate marti de parlamentari ar fi chiar seful PSD, Victor Ponta.

„Principalul beneficiar al introducerii astazi de catre PSD a pensiilor speciale pentru parlamentari este nimeni altul decat seful PSD, Victor Ponta. Dupa trei mandate de deputat, Ponta va primi pensia maxima, peste 1.000 de euro pe luna, bani pe care un roman obisnuit nu-i va primi nici daca va munci trei vieti.

Dar Victor Ponta este obisnuit sa fie deasupra normalitatii, mai presus de lege si in afara Constitutiei. Este singurul prim-ministru in functie din istoria Romaniei urmarit penal pentru fapte de coruptie. Este singurul demnitar de rang inalt care nu da doi bani pe deciziile Curtii Constitutionale si terfeleste imaginea Romaniei afisandu-se alaturi de lideri autoritari, repudiati de statele democratice.

Victor Ponta se autodefineste ca socialist, dar traieste ca un nabab. Pensia de parlamentar votata astazi de majoritatea controlata de PSD completeaza luxul exagerat in care s-a obisnuit sa se lafaie acest socialist de caviar”, afirma Pocora intr-un comunicat de presa.

Ea il acuza p premier ca are un stil de viata extravagant.

„Presa a prezentat pe larg pasiunile ┬álui Victor Ponta si valoarea lor. El isi permite costurile unei deplasari in Turcia pentru o operatie banala, in conditiile in care celor mai multi romani nu le ajung banii de medicamente.

Victor Ponta isi permite masini de lux, ‘jucarii pentru baietii mari’ asa cum le numeste, de peste 50.000 de euro, dar a refuzat cu cinism majorarea alocatiilor copiilor desi in Romania acestea erau cele mai mici din lume.

Victor Ponta isi permite sa-si trateze depresiile electorale in cluburi de fite din Dubai platind note exorbitante pentru o singura noapte de distractie: 2.600 de euro, in timp ce abia doi din zece tineri are sanse sa-si gaseasca un loc de munca!

Victor Ponta isi permite ceasuri de zeci de mii de euro si apartamente de lux de milioane in buricul Capitalei in timp ce spitalele din Romania nu mai au medici, asistente, medicamente!

Aceasta este social-democratia din Romania al carei cel mai stralucit reprezentant este urmasul si discipolul lui Adrian Nastase”, incheie Pocora.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: