Liberalul Marin Anton a fost citat la DNA. Noi declaratii despre bataia incasata de la Badalau

news

Liberalul Marin Anton, cel care a intrat in conflict cu presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, la o nunta, a ajuns luni dimineata la sediul DNA intr-un dosar mai vechi. La iesire, Anton l-a acuzat din nou pe Badalau ca l-a lovit la momentul respectiv, desi prezinta altfel situatia.

„Am fost la nunta, domnul Badalau a fost foarte nervos, nu stiu de ce. M-a insultat, m-a jignit, m-a agresat, mi-a dat jumatate de pumn in gura. Nu ne-am certat, nu am zis nimic, nu am reactionat in niciun fel. Eu nu am avut un conflict cu domnul Badalau”, a declarat luni Marin Anton, citat de Mediafax.

Dupa conflictul ce ar fi avut loc in urma cu doua saptamani, liberalul a facut plangere la politie. De cealalta parte, Niculae Badalau, presedinte executiv al PSD, a declarat ca a fost doar un schimb de replici.

Cat priveste prezenta sa la sediul DNA, Marin Anton a declarat ca a venit sa ridice o citatie.”Nu am dat nicio declaratie. Am venit sa ridic o citatie”, a afirmat liberalul.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala, in anul 2015, in cazul senatorului Lucian Iliescu, primar al municipiului Giurgiu la data faptelor, acesta fiind acuzat de abuz in serviciu, in forma continuata, conflict de interese si instigare la folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

In acelasi dosar sunt urmariti penal deputatul Marin Anton, presedinte al organizatiei judetene a unei formatiuni politice la data faptei, acuzat de folosire a influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si Cezar-Mircea Magureanu, senator la data faptei, pentru trafic de influenta, se arata intr-un comunicat de presa al DNA.

Mai exact, senatorul Lucian Iliescu si deputatul Marin Anton sunt acuzati de interventii pentru castigarea de catre firmele fiului lui Iliescu a unor licitatii organizate de Primaria Giurgiu, privind vanzarea unui teren si constructia Pietei Agroalimentare din municipiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: