„Va plac lichidele seminale?”. Grotesc, emisiune suburbana la RTV cu Serban Nicolae si Mirel Palada – Video

politica

Mirel Palada, sociologul PSD care l-a agresat fizic intr-un studio TV pe senatorul USR Mihai Gotiu, a fost prezent, luni seara, in direct la Romania TV. El a avut din nou comentarii grotesti, dupa ce deputatul USR i-a spus ca nu sta de vorba cu „batausi de studio”.

Cristian Seidler: Cu batausi de studio eu nu vorbesc

Mirel Palada: Haideti sa facem altceva, dvs. vorbiti si eu vorbesc in paralel

Serban Nicolae: Eu respect regulile

Cristian Seidler: Daca respectati si batausii este problema dvs.

Mirel Palada: Domnu’ Nicolae, mii de scuze, vreau sa-l intreb pe domnul de dreapta de la USR… Domnu’ Ciutacu, vreau sa-l intreb pe omul asta ce parere are despre moralitatea lichidelor seminale in politica. Va plac lichidele seminale? Ce parere aveti despre lichidele seminale?

Ulterior, comentandu-se o stire de spre un conflict intre Dan Barna si Dacian Ciolos, in care Ciolos s-ar fi ridicat nervos de la masa, Serban Nicolae a spus: „Ciolos s-a ridicat de sub masa”.

Vezi video de la momentul 22.20:

Mihai Gotiu, senatorul USR agresat de Mirel Palada, se intreaba „in ce calitate mai e invitat batausul asta pe la televiziuni?”.

„Citesc, de dimineata, pe diferite site-uri de stiri, ca Mirel Palada (da, acel Mirel Palada, fost purtator de vorbe intr-un Guvern PSD si specialist in datul cu pumnul cand nu mai are argumente) a revenit in platourile de televiziune, mai exact la emisiunea lui Ciutacu, de la Romania TV. Ii multumesc colegului de la USR Cristian Seidler ca a refuzat, din considerente cat se poate de clare, sa dialogheze cu un bataus.

Ma intreb, insa, in baza caror ”competente” si ”calitati” mai e invitat batausul asta pe la televiziuni? Ca sondajele lui de aprozar comunist (din categoria celor care iti puneau 2-3 morcovi, rosii si ardei frumosi in vitrina, dar iti umpleau plasa cu putreziciuni si pamant) au dat-o (iar si iar) in bara rau de tot. Inainte de campania electorala, acest domn garanta ca PSD va castiga lejer, cu 33%, ca PNL ar fi pe la 20%, iar USR pe la 9%, in timp ce ALDE se relaxa pe un procent de 12%. Cand mai era doar o saptamana pana la vot, acelasi detinator de aprozar comunist botezat, pompos, ”institut de sondare”, ne vorbea despre ”marea surpriza UNPR, care ar fi ajuns pe la 3% si are sanse sa treaca pragul, in timp ce PMP iese din carti.

Rezultatele se cunosc, iar sondajele lui Palada au fost facute (iar si iar) muci. Pur si simplu sunt o gargara penibila, finantata din bani publici (a se vedea contractele incredintate direct cu alde Firea si apropiatii, din banii bucurestenilor – asta daca va intrebati cum a ajuns o Primarie cum e cea a Bucurestiului in faliment).

Bun, in conditiile in care, ani la rand, s-a dovedit ca lui Palada nu-i iese, pur si simplu nu-i iese, povestea ca ar fi sociolog, revin cu intrebarea: in ce calitate mai e invitat batausul asta pe la televiziuni? Cat mai dureaza pana cand vor intelege si realizatorii si producatorii respectivelor televiziuni ca ei sunt cei care se fac de ras, afirmand despre Palada ca ar fi ”sociolog” ori ”analist”? Aaa… daca il invita pe Palada sa explice cum e cu datul cu pumnul in gura cand nu mai are argumente si cand interlocutorul nu e atent, da atunci se justifica invitatia. Da, la emisiuni despre Impostura agresiva, Manipulare mizerabila ori despre Lasitate, Mirel Palada poate fi, oricand, adus in fata camerelor. Dar nu ca si interlocutor avizat, ci doar ca studiu de caz”, a scris Gotiu pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: