Lider ALDE, decis sa iasa de la guvernare: „PSD-ul e paralizat, suntem captivi intr-o guvernare fara cap”

politica

Liderul organizatiei de tineret a ALDE, Claudiu Daniel Catana, anunta ca va cere partidului sa paraseasca alianta cu PSD si sa iasa de la guvernare. Anuntul a fost facut chiar in timp ce Calin Popescu Tariceanu poarta negocieri cu Viorica Dancila despre viitorul coalitiei PSD-ALDE.

„Voi vota, astazi la sedinta Delegatiei Permanente pentru iesirea ALDE din guvernarea Dancila si pentru noul proiect politic: Alianta cu Pro-Romania. Cred ca, impreuna cu partenerii nostri, vom construi cea mai buna oferta de dezvoltare a Romaniei. O oferta pe care am convingerea ca, impreuna, vom fi capabili sa o onoram.

Sunt convins, de asemenea, ca toti colegii din conducerea ALDE inteleg insemnatatea deciziei de astazi si vor vota in consecinta. Asa cum am mai spus, intre a ramane captivi intr-o guvernare PSD fara cap, care si-a epuizat resursele de indeplinire a programului de guvernare, si a genera un proiect si un suflu nou in politica romaneasca, alegerea este simpla.

Iar cel mai bun argument ca aceasta decizie este cea corecta il reprezinta tocmai isteria cu care o comenteaza, pe retelele sociale, propagandistii de serviciu ai lui Klaus Iohannis si ai USR. Acesti oameni, care nu mai stiu daca sa ne acuze de ‘ciolaneala’ sau de oportunism politic, stiu foarte bine ca ambitiile lor sunt amenintate nu de PSD-ul paralizat al doamnei Dancila, ci de alianta ALDE-Pro-Romania. O alianta asteptata de foarte multi romani care, desi nu se exprima pe Facebook, isi iubesc tara si ii vor binele”, scrie Catana pe Facebook.

Delegatia Permanenta a ALDE se va reuni luni, de la ora 16.00.

Mai mult despre: ,


Comentarii: