Lider de la varful PSD injura un roman din Cluj: „Esti BOU si bolnav la cap de atata ONANIE. Sictir!”

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a a reactionat suburban pe Facebook la atacul unui clujean, spunand ca este „bolnav la cap de atata onanie”.

Clujeanul Codrin Catalin Turcanu a comentat suparat anuntul lui Codrin Stefanescu conform caruia va participa la mitingul Antena 3 din Bucuresti. Turcanu s-a exprimat dur la adresa liderului PSD, iar acesta a gasit de cuviinta sa sa ii raspunda suburban.

„Chiar ca esti un bou, amice ! Si putintel bolnav la cap de atata onanie cat practici zilnic ! Sictir si te sterg dracu de aici ca ne infestezi feisbucu…”, a scris Stefanescu.

codrin

Codrin Catalin Turcanu este din Cluj, fiind consultant in vanzari.

Stefanescu nu s-a oprit aici, a continuat sa isi jigneasca si alti cititori. Mihaela Hurdubae a scris ca la mitingul Antena 3 vor fi „toti talibanii”, iar liderul PSD a reactionat atacand aspectul fizic al femeii.

codrin2

La inceputul lunii decembrie 2015, PSD a adoptat un cod de „etica si conduita” in care se afirma, printre altele, ca membrii de partid care „au manifestat un comportament injurios, agresiv sau neadecvat fata de cetateni” vor fi sanctionati.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: