Lider de partid, prieten cu Dragnea: „Bravo, Mirel Palada! Asa merita toti tradatorii”. Ce scrie pe certificatul medical al lui Mihai Gotiu

news

Presedintele PRU, Bogdan Diaconu, isi manifesta satisfactia ca Mihai Gotiu a fost agresat salbatic de Mirel Palada. Diaconu, fost deputat PSD, este prieten cu Liviu Dragnea, cu care de altfel s-a intalnit recent.

„Bravo, Mirel Palada! Asa merita toti tradatorii de la USR care au ales sa apere interesele lui Soros si ale strainilor impotriva intereselor romanilor!”, a scis Bogdan Diaconu pe Facebook.

Senatorul USR Mihai Gotiu s-a prezentat joi dimineata la Institutul de Medicina Legala.

”Am ajuns azi noapte la IML, era trecut de miezul noptii, dar programul era pana la 21. Asa ca am mers la Spitalul Clinic de Urgenta ‘Sfantul Ioan’, acum am venit la IML documentele.

Diagnostic: agresiune declarativa pe care am declarat-o eu. Contuzie buza superioara dreapta. Contuzie gamba dreapta. Mi-a recomandat ceva pentru durere. Si aici cred ca este o trimitere pentru o radiografie suplimentara. Asta e radiografia de la lovitura”, a spus Gotiu, la iesirea de la IML.

El a spus ca va depune si o plangere la politie.

„Nu stiu daca voi ajunge chiar azi la Politie pentru a depune plangerea penala, dar cu siguranta voi depune plangerea penala.

Era in pauza publicitara, dupa ce am avut mai multe discutii in prima parte a emisiunii. De vreo trei sau patru ori domnul Palada a intrat peste mine in timp ce vorbeam, intrerupanu-ma si nelasamndu-ma sa spun ce voiam sa spun. I-am atras atentia. Dupa care i-am spus ca unul dintre motivele pentru care am intrat in politica a fost si faptul ca m-am saturat de astfel de politicieni neimtiti care nu te lasa sa spui ceea ce vrei. In pauza m-a amenintat, mi-a spus sa nu ii mai spun nesimtit, desi eu ma refeream la comportamentul lui, nu la persoana lui. I-am spus ca atat timp cat ma va interupe voi continua sa spun ca are un comportament nesimtit. In acel moment m-a lovit cu pumnul, in momentul de invalmaseala cred ca m-am lovit de un scaun am o mica lovitura la picior.

Nu am mai vorbit (cu Mirel Palada – n.r.), nu imi dau seama ce ar trebui sa imi transmita mie, trebuie sa le transmita cetatenilor romani. El a ocupat o functie publica la unul dintre cele mai inalte nivele, era interfata Guvernului ca cetatenii si cred ca fata de cetatenii Romaniei are o obligatie morala de a-si cere scuze pentru un astfel de comportament huliganic”, a relatat Gotiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: