Lider moldovean: „Klaus Iohannis este un presedinte bun pentru Romania si un presedinte bun pentru Republica Moldova”

politica

Klaus Iohannis este un presedinte bun pentru Romania si un presedinte bun pentru Republica Moldova. Declaratia ii apartine lui Vlad Filat, presedintele PLDM si a fost facuta in cadrul emisiunii „Buna seara” de la TRM, informeaza UNIMEDIA.

„Nu este pacat ca Ponta a pierdut presedintia, este o mare realizare ca Iohannis a castigat. Klaus Iohannis este un presedinte bun pentru Romania si un presedinte bun pentru Republica Moldova. Asta pentru ca relatiile Romaniei cu Moldova vor avea stabilitate, iar procesele initiate de un presedinte Basescu vor avea continuitate”, a afirmat Filat.

Mai mult, liberal-democratul a mai spus ca sprijinul pe care il ofera Occidentul nu este pentru un partid politic sau altul, ci pentru Republica Moldova.

„Europenii privesc lucrurile intr-o maniera pragmatica, fara emotii, noi avem o incarcatura puternica emotionala, dupa care venim cu abordarea pragmatica. Pentru Occident, importanta este calitatea actului de guvernare, iar pentru noi foarte importante sunt nuantele. Si eu cred ca este deocamdata justificat. Sprijinul pe care il ofera Occindetul este nu pentru o persoana sau alta, nu pentru un partid politic sau altul, ci pentru Republica Moldova”, a conchis acesta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: