politica

Lider PSD: „Codrin Stefanescu are misiunea de a distruge PSD. Si-o duce pana la capat”

Ioan Mircea Pascu, fost vicepresedinte PSD si fost europarlamentar, il acuza pe Codrin Stefanescu ca are misiunea de a „distruge PSD”.

“’Avertisment dur lansat de Codrin Stefanescu, care, astazi, a anuntat ca intra in cursa pentru secretariatul general al PSD. Stefanescu sustine ca a fost mazilit din functie si ca vrea sa isi reia activitatea, motiv pentru care a intrat in cursa din PSD.’

Paradoxal, asta e un semn bun pentru PSD. Inseamna ca mai are o sansa, daca Stefanescu simte ca nu si-a dus pana la capat misiunea de a distruge partidul si vrea sa revina s-o faca!

Sau poate o vrea sa revina ca sa organizeze ‘numaratoarea paralela’, care tinea exclusiv de el si nu a facut-o, mai stii?

Daca asemenea oameni, dati afara pentru ‘perfomanta’ de a fi orchestrat cea mai usturatoare infrangere electorala din istoria PSD, sunt realesi, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, inseamna ca partidul nu a invatat nimic si isi merita soarta!

Ce sansa mai au atunci membrii onesti, care au suferit efectele jocurilor de culise ale lui Dragnea si Stefanescu, daca tot astia raman la conducere?”, scrie Ioan Mircea Pascu.

Codrin Stefanescu a aanuntat, luni, ca si-a depus candidatura pentru functia de secretar-neral al PSD. „Ma cunoasteti! Si cu bune si cu rele. Indiferent ce se spune sau se poate inventa despre mine, am fost permanent si neconditionat alaturi de partid, de liderii judeteni, de primari, de consilierii judeteni si locali. Eu sunt Codrin Stefanescu. Am foarte multi prieteni si parteneri care nu m-au tradat niciodata si care cred in mine. Uneori sunt dificil, dar toate actiunile mele sunt pentru binele partidului. Imi pun tot sufletul pentru voi si pentru PSD”, a transmis Codrin Stefanescu, printr-un comunicat de presa.

„Neaparat trebuie sa ne trezim si sa ne recuperam electoratul. Sa castigam alegerile prezidentiale, locale si parlamentare. Sa fim consecventi si loiali credintelor noastre. Mai mult ca niciodata, acum trebuie sa fim uniti. Sa fim romani si sa luptam pentru Romania! Trebuie sa fim echipa, indiferent de interesele personale”, a afirmat fostul secretar general PSD.

Stefanescu a subliniat ca nu a avut functii publice in ultmii ani si nu isi doreste acest lucru.

„Nu am avut functii publice in ultimii ani. Nu am cerut si nici nu imi doresc asa ceva. Vreau sa fiu parte a redefinirii si reinvierii acestui partid, neconditionat. Functiile si guvernarile sunt trecatoare, dar putem lasa in urma noastra ceva cu adevarat important pentru Romania”, a afirmat social-democratul.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

9 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

10 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

10 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

10 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

11 ore ago