Lider PSD: „Daca il CLONAM pe Nae Badalau castigam cu 70%”. Citeste ce GAINARII a facut Badalau

politica

Secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, a declarat luni, la conferinta judeteana de alegeri a organizatiei PSD Giurgiu, ca daca ar exista posibilitatea ca liderii de la Giurgiu sa fie clonati, PSD ar putea castiga urmatoarele alegeri cu peste 70%, informeaza Agerpres.

„Nu trebuie sa va invatam noi, cei de la Bucuresti, ce este politica si ce este organizarea aici, la Giurgiu, dar pot sa va spun ca daca am avea capacitatea sa clonam organizatia de la Giurgiu, sefii celor 54 de organizatii de la nivelul judetului Giurgiu sau daca am putea sa il clonam pe Nae Badalau (n. red. senatorul PSD Niculae Badalau, presedintele organizatiei judetene a PSD Giurgiu) vom putea sa castigam alegerile cu peste 70%.

De aceea, fac apel la domniile noastre ca bunul parcurs pe care il aveti de ceva vreme incoace sa il continuati. Totodata, eu sunt convins ca miercuri la CEx vom lua cea mai buna decizie, iar in urma acestei decizii partidul trebuie sa isi continue drumul, sa isi continue traseul pentru ca avem cea mai buna guvernare”, a afirmat Dolineaschi.

El a completat ca un lider puternic este acela care in spatele lui oameni si organizatii puternice. Nu in ultimul rand, acesta a spus ca social-democratii trebuie sa ii fie alaturi lui Victor Ponta si sa il ajute sa se ocupe in continuare de guvernare.

La conferinta judeteana de alegeri a PSD Giurgiu au mai participat Codrin Stefanescu si Mihai Sturzu, alaturi de liderii judeteni ai partidului.

Cine este Niculae Badalau

Senatorul PSD Niculae Badalau a fost condamnat la un an de inchisoare, in 1988, pentru ca a furat patru saci de grau de la CAP. Era subinginer la CAP, de unde a furat patru saci cu grau pe care i-a vandut unui localnic pentru 1200 de lei.  Badalau a fost ulterior gratiat de Nicolae Ceausescu.

In anul 1988, Niculae Badalau a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare la locul de munca. Era subinginer la CAP, de unde a furat patru saci cu grau pe care i-a vandut unui localnic pentru 1200 de lei.  Badalau a fost ulterior gratiat de Nicolae Ceausescu. Acum senatorul neaga ca ar fi avut probleme cu justitia vreodata.

In anul 2006, Badalau a fost implicat intr-o afacere imobiliara suspecta. A cumparat cu 12 000 de euro un teren de 130 de hectare de la o firma pe care o detinuse inainte. Ulterior, terenul a fost vandut pentru 3 milioane de euro unui dezvoltator imobiliar.

In 2008, cand deja era deputat in Parlamentul Romaniei, in legislatura 2004 – 2008, Agentia Nationala de Integritate a sesizat DIICOT pentru a-l cerceta pe Badalau pentru spalare de bani.

Tot ANI i-a intocmit lui Badalau si un dosar pentru fals in declaratii, intrucat nu a declarat un teren detinut in Bolintin si o vanzare de teren catre o firma.

In varsta de 53 de ani, Niculae Badalau a fost in perioada 2000-2004 prefect de Giurgiu, in legislatura 2004-2008 a fost deputat, iar pana in decembrie 2012 a fost managerul unei societati comerciale. Acum este senator de Giurgiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: