Lider PSD din Capitala, campanie disperata pentru a atrage voturi: „Copii, stati linistiti, avem de toate” – Video

politica

Daniel Florea, primar PSD al Sectorului 5 si presedinte al PSD Sector 5, s-a filmat in biroul sau in timp ce le arata „copiilor” ce produse de dezinfectare vor putea gasi in gradinite.

„Acum as vrea sa va arat ca noi chiar am cumparat obiectele despre care v-am spus, in scopul dezinfectarii”, a spus Florea si a inceput sa arate fiecare obiect de dezinfectare catre camera. Exact ca la emisiunile de teleshopping.

„Cam asta ar fi trebuit sa faca Guvernul, inspectoratul, ministerul. Copii, le avem, stati linistiti”, si-a incheita primarul PSD prezentarea.

Daniel Florea s-a ales deja cu un dosar penal in urma pomenilor pe care le-a livrat, in masa, la inceputul starii de urgenta. El a trimis zeci de angajati ai primariei cu zeci de mii de pachete pe care le-au distribuit in blocurile din Sectorul 5. Pe langa gel dezinfectant, sapunuri si servetele antibacteriene, in pachete se afla si un pliant electoral cu primarul Daniel Florea, alaturi de medicul Adrian Streinu Cercel.

„La data de 25.03.2020, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 5 s-a inregistrat dosarul penal avand ca obiect denuntul penal formulat de un partid politic cu privire la comiterea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor, constand in aceea ca, incepand cu data de 15.03.2020, reprezentantii UAT Sector 5, impreuna cu alte institutii publice de interes local, aflate sub autoritatea administrativa a Consiliului Local al Sector 5, au inceput sa distribuie, fara nicio protectie adecvata, respectiv fara respectarea normelor de igiena impuse de autoritatile statului, diverse pungi si pachete catre populatia Sectorului 5, in scop electoral”, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 5.

Mai mult despre:

Comentarii: