Lider PSD: ”Este dezastru pentru noi”. Surse: Vineri, Dancila ar putea fi mazilita din fruntea PSD

politica

Surse din PSD citate de Digi24 anunta ca liderii PSD ar putea sa supuna votului, in sedinta CEX de vineri, o motiune de incredere in Viorica Dancila. De asemenea, Dancila ar putea fi retrasa din cursa pentru alegerile prezidentiale.

Cel mai probabil vineri, in sedinta CEx, se va cere un vot de incredere pentru Viorica Dancila. In urma votului se va decide daca Viorica Dancila mai ramane sau nu in fruntea partidului si mai ales daca va ramane candidat al PSD la alegerile prezidentiale. Numele Vioricai Dancila este tiparit pe buletinele de vot, insa partidul poate sa decida sa sustina un alt candidat, informeaza Digi24.

”Este dezastru pentru noi sa intram in alegeri fara Guvern si cu un candidat care ne poate duce pe locul 3 sau 4”, a explicat pentru Digi24.ro unul dintre liderii partidului.

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat deja ca in PSD trebuie sa urmeze o perioada de reforma interna. „Nu cred ca mai este momentul pentru analize, sondaje si alte trageri de timp. Trebuie sa trecem la actiune!”, afirma el.

„Astazi, cu largul sprijin al fostilor nostri colegi de la PSD care au preferat sa se asocieze cu Basescu, Orban si Barna, motiunea de cenzura a trecut. Astept ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa desemneze cat mai repede un premier care sa vina cu un nou guvern in Parlament si vom vedea atunci daca vor exista suficiente voturi pentru a trece”, afirma Marcel Ciolacu, joi, intr-o postare pe Facebook.

El sustine ca in PSD trebuie sa aiba loc o reforma interna.

„Pentru PSD trebuie sa urmeze o perioada de reforma interna, care sa ne permita sa castigam viitoarele alegeri locale si parlamentare. Nu cred ca mai este momentul pentru analize, sondaje si alte trageri de timp. Trebuie sa trecem la ACTIUNE!”, spune Ciolacu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: