Lider PSD, mesaj batjocoritor la adresa celor 70.000: „20 de milioane de romani nu au fost de acord cu protestul pentru ca nu au fost acolo”

politica

Robert Negoita, primarul PSD al Sectorului 3, a lansat un atac stupid la adresa protestatarilor de sambata, pe care i-a acuzat ca incalaca legile si ca nu ii reprezinta pe romani. Declaratiile au fost facute in fata sediului PSD, cu putin timp inainte de sedinta CEX.

„Mie mi se pare o chestiune, si acum lasand la o parte ce functii avem. Dom’,le, cand vrei sa traiesti intr-o tara civilizata, in care statul de drept si legalitatea sa fie la putere, legea sa fie la putere, iar tu faci chestii ilegale. Ce costa sa-si asume cei care organizeaza sa se duca sa ceara. Li s-a refuzat vreodata? Au solicitat si nu li s-a dat? Ne dorim o tara normala. Cred ca fiecare dintre noi trebuie sa contribuim pentru o tara normala”, a spus Negoita.

Liderul PSD a fost intrebat apoi de ce partidul de guvernamant nu sta de vorba cu protestatarii. Raspunsul acestuia este uluitor.

„Cati au protestat aseara? Acum doua seri… 100.000. 20 de milioane nu au fost de acord cu protestul pentru ca nu au fost acolo. M-ati inteles? Protestele sunt legale in tara asta si e normal sa protestam. Sunt chestiuni care nu-mi convin si sunt liber sa ies la protest. In primul rand cred ca trebuie sa o facem legal. Adica autorizat. Am spus ca trebuie sa promovam normalitatea cu totii. O tara normala nu inseamna doar premier, ministri, Guvern sau institutiile statului. O tara normala inseamna fiecare dintre noi. Iar pentru asta, toti cei care ne dorim o tara normala, trebuie sa promovam normalitatea incepand cu persoana noastra”, a mai spus Negoita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: