Lider PSD: „PNL-istii cer demisia lui Victor Ponta pentru ca le este FRICA de Justitie”

politica

Un lider al PSD sustine ca liberalii ii cer demisia premierului Victor Ponta pentru ca le este frica de lege, isi doresc ca dupa preluarea puterii sa isi subordoneze Justitia.

Deputatul PSD Flavius Maduta a declarat luni  ca atacurile PNL impotriva lui Ponta sunt cauzate de teama de justitie. Prin atacurile repetate la adresa premierului Victor Ponta, adversarii politici ai acestuia nu fac decat sa demonstreze ca se tem de justitie si, din disperare, sunt in stare de orice ca sa ajunga din nou la putere, pentru a o readuce in starea de subordonare politica, a spus Flavius Maduta, citat de aradon.ro.

„Neavand nici un argument, adversarii politici ai PSD si ai lui Victor Ponta ii cer acestuia sa demisioneze, din cauza implicarii unor membri ai familiei sale in cercetari ale unor dosare. Or, faptul ca premierul nu incearca sub nicio forma sa influenteze justitia arata limpede ca Victor Ponta respecta pas cu pas programul pe baza caruia USL a primit sustinerea uriasa a electoratului, avand ca prioritatea redarea independenta justitiei ”.

Deputatul a mai ca declarat ca „asa zisul nou PNL doreste debarcarea premierului Victor Ponta pentru ca aceasta ar fi singura cale de schimbare a lui din functia de presedinte al PSD. Pentru ca, daca Ponta ramane presedinte pana la alegerile parlamentare din 2016, PSD va castiga zdrobitor, de unul singur, alegerile”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: