Lider trupa rock: „Am 4 prieteni in cosciuge. 70% din cluburile underground se vor INCHIDE”

news

Bobita Catusanu, liderul trupei rock Antract, a declarat luni ca, in opinia sa, aproximativ 70% din cluburile underground din Romania se vor inchide in perioada urmatoare.

„Sunt dupa doua zile in care parca traiesc in alt film. Am patru prieteni care au murit si altii care se lupta sa supravietuiasca. Am patru prieteni pe care stiu ca am sa-i vad doar in poze de acum inainte. Nu credeam sa pot trai vreodata asa ceva. Plang si am o senzatie de voma, e pe fond psihic. Vorbesc la telefon cu alti prieteni si suntem in stare de soc. Ma doare sufletul sa-mi vad prieteni in cosciuge, sa vad colegi in suferinta, mame care sunt efectiv socate. Cand ma uit la cladirea fabricii Pionierul si se vede bannerul cu Antract acolo, e parca ceva ireal. Acolo au murit tineri frumosi care au deschis o carte, care au venit sa guste un fenomen artistic, oameni care iubeau metafora”, a spus Catusanu, citat de Agerpres.

Chitaristul Antract crede ca in viitorul apropiat mai multe cluburi underground se vor inchide.

„Ma gandesc ca peste 70% dintre cluburile underground se vor inchide, iar pentru trupele de rock va fi din ce in ce mai greu sa aiba unde concerta. Pe de alta parte, nu vorbesc doar in numele Antract, vorbesc si ca tata, e clar ca fiul meu atunci cand merge la un concert intr-un pub, vreau sa fie in securitate si in siguranta”, a mai adaugat Catusanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: